Diensten


Jarenlang ervaring

Bakker Schoonmaakbedrijf is uw partner voor schoonmaakdiensten. Ons personeel is gespecialiseerd in het dagelijks schoon houden van onder andere:


Kantoren

In een goed schoongemaakt kantoor is het prettig werken. Bakker Schoonmaakbedrijf zorgt dat uw kantooromgeving altijd op-en-top schoon is en blijft. Overigens is schoonmaken niet het enige dat we in de vingers hebben. Desgewenst zorgen wij ook voor het beheer van uw bedrijfskantine, postkamer en binnen- en buiten beplanting.

Fabrieken

Voor het schoonmaken van de fabrieken, wordt er op maat gekeken naar de beste oplossing. Samen met u stellen wij het plan van aanpak op en kunnen wij gerichter te werk gaan. Niemand anders dan uzelf kent de fabriek immers het beste. 

Tapijtreinigen

Uitstraling van uw pand begint met het tapijt er verzorgd te laten uitzien. Door het frequent te laten reinigen kunt u slijtage beperken. Onze mensen gaan zorgvuldig te werk. Wilt u meer informatie over het laten reinigen van uw tapijt, neemt u dan rustig contact met ons op.

rfh2dsalg9xztrkhs989.jpg

q6qmic2l3bxkipeqncmg.jpg


Telescopische Glasbewassing

Uw pand is ook uw visitekaartje, dus dat zou een reden kunnen zijn om onze professionele glazenwassers u ramen toe te vertrouwen. Wij komen met ons telescopische systeem waar onze mensen vanaf de grond tot 15 meter hoogte u ramen kunnen wassen. Heeft u meer informatie nodig, neem dan contact met ons op.

Deze ultra moderne techniek maakt het weer mogelijk voor de glazenwasser op moeilijk en onbereikbare plaatsen te komen. Door de opdroging van het speciale water worden de ramen schoon en drogen deze vlekkeloos op. Zelfs in het directe zonlicht.


Ervaring

Bakker Schoonmaakbedrijf is al 85 jaar gespecialiseerd in het reinigen en beschermen van woningen en gebouwen. Daarbij gaat het niet alleen om gevels, maar ook daken kunnen door ons vakkundig worden gereinigd.


Oplevering schoonmaak


Naast dagelijkse- en periodieke interieurverzorging verricht Bakker Schoonmaakbedrijf ook eenmalig schoonmaakwerk. Zoals bij interne verhuizingen, mutaties van woningen of bedrijfsgebouwen, etc. Bij de oplevering van nieuwbouwwoningen of nieuwe bedrijfspanden is het wassen van de ramen, een goede reiniging van de vloeren en kalkverwijdering van tegels vaak geen overbodige luxe. Daarvoor kunt u een beroep doen op onze gespecialiseerde opleveringschoonmaak.


Heb je interesse in onze dienst?

Neem dan snel contact op!


Contact opnemen