Toilet- en handdoekpapier en zeep

TOILET- EN HANDDOEKPAPIER EN ZEEP


Bakker Schoonmaakbedrijf is uw betrouwbare totaalleverancier voor al uw hygiëneproducten zoals handdoek- en toiletpapier, zepen, dispensers, poetsdoeken en nonwovendoeken. Regelmatig vernemen wij van onze klanten dat het lastig is om te bepalen wat het papier- of zeepverbruik is voor een bepaald project. Hierdoor komt het voor dat er op het laatste moment nog producten moeten worden besteld of dat er juist een te grote voorraad is die veel ruimte in beslag neemt. Daarnaast is het handig voor de groothandel om te weten hoeveel een eindverbruiker afneemt, zodat dit meegenomen kan worden in de begroting. Er kan dan beter worden bepaald hoeveel er in dispensers moet worden geïnvesteerd.  Onze leverancier heeft hiervoor een handige verbruiksberekening ontwikkeld.

WIJ BEREKENEN WAT U NODIG HEEFT

Het is vervelend wanneer u tekortkomt, zeker als het om toiletpapier of papieren handdoekjes gaat. Een te grote voorraad is ook niet praktisch. Het neemt niet alleen veel ruimte in beslag, maar kost ook geld.

Om een goede inschatting te kunnen maken hebben wij een verbruiksberekening gerealiseerd op basis van onze klantendata. Hierdoor zijn wij in staat om voor u te berekenen hoeveel uw bedrijf of instelling gaat verbruiken in een bepaalde periode voor diverse branche, zoals op scholen, kantoor of in de industrie. Zo kunnen wij voor u berekenen hoeveel toiletpapier, papieren handdoeken en zeep u dient in te kopen om goed uit te komen. Dit bespaart u geld en natuurlijk ook onnodige opslag van deze producten.


EEN MAATWERK BEREKENING VOOR U

Wilt u weten hoeveel u het beste kunt inkopen? Neem dan contact op met ons op voor een berekening op maat. Wij berekenen graag wat u nodig heeft, zodat u op basis van deze berekening uw inkopen kunt vaststellen.

Neem rustig contact met ons op en dan zullen wij kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Bakker Schoonmaakbedrijf.