Luchtkanaalreiniging Groningen

Bakker Schoonmaakbedrijf – Een familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring en kennis

Luchtkanaalreiniging door Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

Ziekte voorkomen en een prettig werkklimaat creëren voor uw werknemers kan heel simpel. Biedt hen een schone werkomgeving aan. Hoewel de meeste mensen denken dat luchtkanaalreiniging minder belangrijk is, wordt het tegendeel in de praktijk bewezen. Een schoon luchtkanaal draagt bij aan prettig en schoon werkklimaat. Bovendien voorkomt het de verspreiding van bacteriën. U houdt uw medewerkers gezonder door regelmatig luchtkanalen te reinigen.

Een schone werkomgeving zorgt voor een productieve werkomgeving. U doet er dus goed aan periodiek het luchtkanaal te reinigen.

Periodieke reiniging van het luchtkanaal

Een luchtkanaal verwijdert stof en vuil uit de lucht. Alleen gaat vuil en stof zich hechten aan de binnenkant van het systeem. Hierdoor wordt de kracht van het kanaal al snel minder. Met als gevolg dat ruimtes ook minder zijn geventileerd. Bovendien wordt de levensduur van het luchtkanaal door achterstallig onderhoud verminderd.

Het is verstandig om periodiek een luchtkanaal te reinigen. Verleng de levensduur van het kanaal en zorg voor goed ventileerde ruimtes!

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de periodieke reiniging van luchtkanalen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf

Schoonmaak van kantoren & scholen

Een schoon kantoor en lokaal bevordert de productiviteit! Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met deze schoonmaakwerkzaamheden.

Bakker Schoonmaakbedrijf

Industriële schoonmaak

Met ruim 90 jaar ervaring en kennis staat Bakker Schoonmaakbedrijf ook voor de industriële sector klaar!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Tapijtreiniging

Na reiniging ziet uw tapijt er weer als nieuw uit. Maar dit is niet het enige heugelijke feit. De levensduur van het tapijt wordt ook verhoogd.

Bakker Schoonmaakbedrijf

Telescopische Glasbewassing

Met telescopische glasbewassing bereiken wij alle moeilijke plekken en leveren een streeploos resultaat. Dankzij onze professionele telescopische glasbewassing geniet u altijd van schone ramen.

Bakker Schoonmaakbedrijf

Meer informatie?

Wilt u graag informatie over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.