Luchtkanaalreiniging Groningen

Bakker Schoonmaakbedrijf – Een familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring en kennis

Luchtkanaalreiniging door Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

Zowel thuis, als in onze werkomgeving hebben wij graag een schoon en prettig klimaat. Hiermee voorkom je ziekte. Een schone omgeving is van groot belang. Een schoon luchtkanaal draagt bij aan een prettig en schoon klimaat. En het voorkomt de verspreiding van bacteriën. Zo houdt u zichzelf schoon, maar ook anderen om u heen. Door periodiek uw luchtkanaal te reinigen zorgt u voor dit veilige en schone klimaat.

Periodieke reiniging van het luchtkanaal

In een luchtkanaal verzamelt zich stof en vuil uit de lucht. Alleen dit vuil en stof hecht zich aan de binnenkant van het systeem. Hierdoor wordt de kracht van het kanaal al snel minder. Hierdoor worden ruimtes minder geventileerd. Ook de levensduur van het luchtkanaal vermindert door achterstallig onderhoud.

Waarom periodiek een luchtkanaal reinigen?

Het periodiek reinigen van luchtkanalen draagt niet alleen bij aan een schone en veilige omgeving, maar verlengt ook de levensduur van het kanaal. Dit houdt in dat alle onderdelen van het luchtkanaal worden schoongemaakt. Denk aan de ventilatieroosters, ventielen, motor en natuurlijk het kanaal zelf.

Luchtkanalen reinigen 

Dagelijkse reinigen wij overal luchtkanalen. Allereerst kijken wij natuurlijk welke werkzaamheden nodig zijn. Meestal bestaan de werkzaamheden uit het reinigen van de ventilatieventielen, de unit en het inwendige kanaal. Door periodiek een kanaalreiniging  te laten doen heeft u altijd een schoon en veilig klimaat.

Luchtkanaal reiniging voeren wij uit voor onder andere; kantoren, scholen en fabrieken.

Luchtkanalen schoonmaken in Groningen of omgeving?

Wilt u uw luchtkanalen schoonmaken in het noorden van het land? Bakker Schoonmaakbedrijf is gevestigd in Groningen en levert grotendeels diensten in de noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Wij helpen u graag bij het reinigen van uw luchtkanalen. Heeft u vragen over het schoonmaken van luchtkanalen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom Bakker Schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van luchtkanalen?

Bakker Schoonmaakbedrijf heeft met meer dan 90 jaar ervaring veel kennis opgedaan op het gebied van specialistische schoonmaak waaronder ook het reinigen van luchtkanalen. Wij bespreken uitgebreid met u een plan van aanpak en houden de communicatielijnen strak. Zo bent u bij ons altijd op de hoogte van de werkzaamheden en de planning. Wij leveren kwaliteit, en veiligheid en hygiëne staan bij ons altijd voorop!

Meer informatie over kanaalreiniging

Wilt u graag meer informatie over de periodieke reiniging van luchtkanalen? Of bent u benieuwd naar de prijzen van luchtkanalen reinigen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf

Schoonmaak van kantoren & scholen

Een schoon kantoor en lokaal bevordert de productiviteit! Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met deze schoonmaakwerkzaamheden.
Bakker Schoonmaakbedrijf

Industriële schoonmaak

Met ruim 90 jaar ervaring en kennis staat Bakker Schoonmaakbedrijf ook voor de industriële sector klaar!
Bakker Schoonmaakbedrijf

Tapijtreiniging

Na reiniging ziet uw tapijt er weer als nieuw uit. Maar dit is niet het enige heugelijke feit. De levensduur van het tapijt wordt ook verhoogd.
Bakker Schoonmaakbedrijf

Telescopische Glasbewassing

Met telescopische glasbewassing bereiken wij alle moeilijke plekken en leveren een streeploos resultaat. Dankzij onze professionele telescopische glasbewassing geniet u altijd van schone ramen.
Bakker Schoonmaakbedrijf

Meer informatie?

Wilt u graag informatie over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.