Papier, zeep en dispensers

Aangepast naar uw wensen

Bakker Schoonmaakbedrijf is uw betrouwbare totaalleverancier voor al uw hygiëneproducten, zoals toiletpapier, zepen, dispensers, hand- en poetsdoeken en non-wovendoeken. .

Regelmatig horen wij van onze klanten dat het lastig is om te bepalen wat het papier- of zeepverbruik is voor een bepaald project. Het komt dan ook regelmatig voor dat er door klanten op het laatste moment producten moeten worden besteld of dat er juist een te grote voorraad is, die veel kostbare ruimte in beslag neemt. Daar komt bij dat het voor uw groothandel handig is om te weten hoeveel u als eindverbruiker afneemt, zodat dit meegenomen kan worden in hun begroting. Er kan dan beter worden gecalculeerd hoeveel er bijvoorbeeld in dispensers moet worden geïnvesteerd. Dit vormt dan ook de reden dat onze leverancier voor u een handige verbruiksberekening heeft ontwikkeld.

Wij berekenen wat u nodig heeft

Het is vervelend wanneer u bepaalde producten niet op voorraad heeft, zeker als het toiletpapier of papierenhanddoekjes betreft. Een te grote voorraad is ook niet praktisch. Het neemt niet alleen veel ruimte in beslag, maar kost ook geld.

Om een goede inschatting te kunnen maken, hebben wij een verbruiksberekening ontwikkeld op basis van onze klantendata. Hierdoor zijn wij in staat om voor u te berekenen hoeveel uw bedrijf of instelling gaat verbruiken in een bepaalde periode voor diverse branches, zoals op scholen, kantoor of in de industrie. Zo kunnen wij voor u berekenen hoeveel toiletpapier, papieren handdoeken en zeep u dient in te kopen om goed uit te komen. Dit bespaart u geld en natuurlijk ook onnodige opslag van deze producten.

Een maatwerk berekening voor u

Wilt u weten hoeveel u het beste kunt inkopen? Neem dan contact met ons op voor een berekening op maat. Wij berekenen graag wat u nodig heeft, zodat u op basis van deze berekening uw inkopen kunt vaststellen.

Neem gerust contact met ons op en dan zullen wij kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk