Schoonmaak Kinderdagverblijf

In een kinderdagverblijf, crèche of kinderopvang komen veel mensen over de vloer. De kans dat kinderen in aanraking komen met ziekteverwekkers is daardoor groot. Het schoonmaken van een kinderopvang is dan ook van groot belang voor de hygiëne en veiligheid. Bakker Schoonmaakbedrijf weet dit als geen ander en helpt u graag met de schoonmaak van uw kinderdagverblijf. 

Vraag offerte aan

“Professionele schoonmaak van uw kinderdagverblijf biedt kinderen een veilige en hygiënische omgeving

Hygiëne kinderopvang door Bakker Schoonmaakbedrijf

Kinderen behoren tot één van de meest kwetsbare groepen uit de samenleving. Ze zijn nog in ontwikkeling en hun weerstand is daardoor laag. In een omgeving zoals de kinderopvang komen kinderen snel in contact met ziekteverwekkers, doordat zij veel materialen, speelgoed en sanitaire voorzieningen delen. Hygiëne in de kinderopvang is daarom van groot belang voor de veiligheid van kinderen en het personeel.

RIVM richtlijnen hygiëne kinderopvang

Dat hygiëne in een kinderopvang belangrijk is blijkt wel uit de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld voor een kinderopvang. In de hygiënerichtlijnen staan de normen over hygiëne, schoonmaak, ziektebeelden en randvoorwaarden die gelden voor al het personeel van kinderdagverblijven, scholen, BSO’s en peuterspeelzalen. Het doel van de RIVM richtlijnen voor kinderopvang is dat al het personeel hygiënisch en verantwoord werkzaamheden kan uitvoeren. De schoonmaak van het kinderdagverblijf is daarom van groot belang, zodat het risico op het overdragen van infecties, virussen of bacteriën verkleind wordt. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u te voldoen aan de RIVM richtlijnen voor de hygiëne in uw kinderopvang. 

Heeft u vragen over de RIVM richtlijnen die gelden voor hygiëne op de kinderopvang of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Schoonmaak kinderopvang laten uitvoeren

Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met de schoonmaak van uw kinderdagverblijf. Wij zorgen voor een schone en verantwoorde plek voor uw personeel en de kinderen. Onze professionals zorgen ervoor dat uw crèche of kinderopvang tot in de puntjes wordt schoongemaakt. Wij voeren onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden in uw kinderopvang uit:

  • Afvalverwerking
  • Reinigen vloeren en vloerbedekking
  • Glasbewassing
  • Afstoffen
  • Reinigen toiletruimtes
  • Reinigen verschoonruimtes
  • Dieptereiniging

Dit is een greep uit de schoonmaakwerkzaamheden die we uitvoeren voor een kinderopvang. Uiteraard verschillen de werkzaamheden per opvang, wij leveren maatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw kinderopvang aan de RIVM richtlijnen voldoet, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Wilt u ook uw luchtkanaal laten reinigen? Bij Bakker Schoonmaakbedrijf is er veel mogelijk. Benieuwd naar de werkzaamheden en kosten die Bakker Schoonmaakbedrijf voor uw kinderopvang uit kan voeren? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! 

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Bakker schoonmaakbedrijf staat voor u klaar

Bakker Schoonmaakbedrijf bestaat al ruim 90 jaar. Met deze ervaring en kennis is geen enkele schoonmaakklus ons te groot of te gek. Wij willen voor iedere klant een verantwoord, schoon en hygiënisch eindresultaat. Met onze strakke communicatielijnen weet u ook altijd waar u aan toe bent! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Meer Informatie over de schoonmaak van uw kinderopvanglocatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Wij staan u graag te woord. Het is ook altijd mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen bij ons!

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk