Schoonmaak crèche en kinderopvang

Gezonde en hygiënische omgeving voor elk kind

Laat uw crèche of kinderopvang schoonmaken door Bakker Schoonmaakbedrijf

Hygiëne is enorm belangrijk bij kinderopvanglocaties, zoals een crèche of kinderopvang. Goed schoonmaken is van belang voor zowel de kinderen, als het personeel. Veel mensen bezoeken de locatie en kunnen ziekteverwekkers meenemen. Bovendien gelden er strikte regels en richtlijnen voor kinderopvanglocaties. Deze worden ook opgesteld door het RIVM. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met schoonmaak van uw crèche of kinderopvang.

Waarom is een schone omgeving belangrijk voor kinderen?

Kinderen behoren tot één van de meest kwetsbare groepen van de samenleving. Daarom is een schone en hygiënische omgeving van belang. Kinderen zijn nog in ontwikkeling en hebben daardoor een lagere weerstand. Kinderen komen snel in contact ziekteverwekkers. Dit komt omdat zij veel materialen en toiletten delen in een crèche of kinderopvang.

Maatregelen zijn dan ook noodzakelijk binnen een crèche of kinderopvang. Hiermee wordt voorkomen dat infecties zich snel verspreiden en worden ziektekiemen tot het minimum beperkt. Schoonmaken is een groot onderdeel hiervan. Besteedt u hier voldoende aandacht aan, dan zorgt u direct voor het welzijn van de kinderen en het personeel.

Schoonmaakwerkzaamheden bij een crèche of kinderopvang

Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met een schoon, hygiënisch en verantwoord eindresultaat. Wij maken graag uw crèche of kinderopvang tot in de puntjes schoon. We voeren onder andere deze werkzaamheden voor u uit:

  • Afvalverwerking.
  • Reinigen vloeren.
  • Glasbewassing.
  • Afstoffen.
  • Reinigen toiletruimtes en verschoonruimtes.
  • Dieptereiniging.

Uw crèche of kinderopvang tot in de puntjes schoongemaakt

Wij zijn op de hoogte van de richtlijnen van het RIVM. Als u ons inschakelt voor de schoonmaak van uw crèche of kinderopvang zorgen wij dat u zeker voldoet aan deze richtlijnen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Daarnaast helpen u ook graag met een aantal conciërgediensten, zoals binnen- en buitenbeplating en postbeheer. Dit voeren wij ook uit voor scholen en bedrijven.

Meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden voor crèche en kinderopvang?

Bent u benieuwd wat Bakker Schoonmaakbedrijf kan betekenen voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf

N

Kantoren

N

Telescopische glasbewassing

N

Conciërge diensten

N

Oplevering schoonmaak

N

Scholen

N

Tapijtreiniging

N

Kauwgum verwijderen

N

Gevelreinigen

Bakker schoonmaakbedrijf staat voor u klaar

Bakker Schoonmaakbedrijf bestaat al ruim 90 jaar. Met deze ervaring en kennis is geen enkele schoonmaakklus ons te groot of te gek. Wij willen voor iedere klant een verantwoord, schoon en hygiënisch eindresultaat.

Met onze strakke communicatielijnen weet u ook altijd waar u aan toe bent! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Meer Informatie over de schoonmaak van uw kinderopvanglocatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Wij staan u graag te woord. Het is ook altijd mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen bij ons!

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk