Schoonmaakbedrijf Groningen

Van glasbewassing tot interieurschoonmaak!

Bakker Schoonmaakbedrijf voor alle schoonmaakklussen in Groningen

Bakker schoonmaakbedrijf uit Groningen is een hecht familiebedrijf. Met ruim 90 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare en specialistische partner. Geen enkele schoonmaakuitdaging is ons te groot of te gek. Daarnaast ontwikkelen wij ons continue door in ons vak. Dankzij deze ontwikkelingen en jarenlange ervaring weten wij elke klus te tackelen.

Schoonmaken vergt kennis

Schoonmaken vergt kennis en specialisme. Elke schoonmaakklus is anders en vergt weer andere technieken. Dankzij onze ervaring weet Bakker schoonmaakbedrijf elke klus te klaren. Ook staan wij nooit stil en zijn onze concurrenten graag een stap voor. Daarom blijven wij ons altijd ontwikkelen. 

Voor elke schoonmaakklus zetten wij onze kennis, ervaring en specialisme in. Hierbij houden wij rekening met uw behoeftes en zetten alles in om de klus snel, schoon, verantwoord en hygiënisch af te leveren.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf uit Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en compleet schoonmaakbedrijf in Groningen, dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Bakker schoonmaakbedrijf heeft jarenlange ervaring en kan daardoor elke schoonmaakklus tackelen voor u. Welke klus u ook heeft en óf deze nu dagelijks zijn of wekelijks, wij weten zeker dat wij u van dienst kunnen zijn.

U kunt bij ons terecht voor:

N

Kantoren

N

Telescopische glasbewassing

N

Conciërge diensten

N

Industriële schoonmaak

N

Oplevering schoonmaak

N

Scholen

N

Tapijtreiniging

N

Kauwgum verwijderen

N

Fabrieken

N

Gevelreinigen

Een schoonmaakbedrijf voor elke sector uit Groningen

Zoals aan onze dienstverlening is te zien, staan wij klaar voor elke sector in Groningen. Van kantoorschoonmaak tot aan fabrieksschoonmaak, zelfs in de bouwsector zijn wij actief! Wij helpen u graag met de bouw oplevering. Het maakt dus niet uit in welke sector u zich begeeft en óf u nu zakelijke of particuliere een partner zoekt. Bakker schoonmaakbedrijf kan u zeker helpen.

Strakke communicatielijnen

Bakker Schoonmaakbedrijf staat niet alleen garant voor de aflevering van vakwerk. Wij willen graag dat u tevreden bent. Daarom maken wij altijd duidelijk afspraken met elke klant. Op deze manier staat u niet voor verrassingen achteraf en weet u wat u kunt verwachten.

Meer Informatie?

Heeft u een schoonmaakklus in Groningen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder. Uiteraard mag u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons!

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

Iso 9001
Stichting Normering Arbeid
Bakker Schoonmaakbedrijf AVG
Osb Keurmerk Logo