Bouwoplevering

Een perfect eindresultaat presenteren met hulp van Bakker Schoonmaakbedrijf

Bouwoplevering door Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

De opleveringsdatum nadert en de investeerders komen kijken. Uiteraard wilt u op de dag van oplevering een stralend gebouw tonen, zonder bouwstof, kitresten of verfresten. U wilt dat alles netjes is. Niet alleen omdat mensen komen kijken, maar ook omdat het leefbaar en bewoonbaar moet zijn. Schoonmaakbedrijf Bakker helpt u graag met de schoonmaak na een intensieve bouw.

Schoonmaak voor bouwoplevering

Na een verbouwing, renovatie of bij nieuwbouw is opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Dat er rommel en stof ontstaat dankzij bouw valt niet te ontkennen. Dit valt ook niet te voorkomen. Helaas zien we vaak dat maanden na oplevering het bouwstof en de andere zaken van de bouw nog steeds zichtbaar zijn. Een goede schoonmaak is belangrijk voor de oplevering. Dit vergroot de leefbaarheid, maar verhoogt ook het woongenot. Dankzij de schoonmaak voor bouwoplevering wordt het pand gebruiksklaar en fris.

Werkwijze van Bakker Schoonmaakbedrijf

Geen enkel bouwproject is vergelijkbaar en de werkzaamheden verlopen ook altijd anders dan gepland. Daarnaast heeft iedereen andere eisen. Daarom stemt Bakker Schoonmaakbedrijf graag met u af hoe wij te werk moeten gaan. Samen met u stellen we een plan op en bespreken alle punten van opleveringsschoonmaak.

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis helpen wij u aan prachtig eindresultaat! We geven u een schoon, verantwoord en hygiënisch eindresultaat.

Meer informatie over opleveringsschoonmaak?

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen bij ons.

 

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf uit Groningen

U kunt bij ons terecht voor:

N

Kantoren

N

Telescopische glasbewassing

N

Conciërge diensten

N

Industriële schoonmaak

N

Periodieke en dagelijkse interieurverzorging

N

Scholen

N

Tapijtreiniging

N

Kauwgum verwijderen

N

Fabrieken

N

Gevelreinigen

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk