Bouwoplevering Groningen

Een perfect eindresultaat presenteren met hulp van Bakker Schoonmaakbedrijf

Bouwoplevering door Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

Bouwoplevering brengt veel stress met zich mee. Wanneer de opleveringsdatum nadert weet u ook dat u moeten starten aan de schoonmaak. U wilt natuurlijk op de dag van oplevering een stralend resultaat tonen. Bouwstof, kitresten of verfresten zijn ontzettend vervelend en doen af van het eindresultaat. U wilt dat alles netjes is. Niet alleen omdat mensen komen kijken, maar ook omdat u wilt dat het direct leefbaar en bewoonbaar is. Schoonmaakbedrijf Bakker helpt u graag met de schoonmaak na een intensieve bouw.

Opleveringsschoomaak

Opleveringsschoonmaak is noodzakelijk. Rommel en stof ontstaat tijdens een verbouwing, renovatie en bij nieuwbouw. Dit valt ook niet te voorkomen. Helaas zien we vaak dat maanden na oplevering het bouwstof en andere zaken van de bouw nog steeds zichtbaar zijn. Een goede schoonmaak voor de bouwlevering is ontzettend belangrijk. Dit vergroot namelijk de leefbaarheid en verhoogt het woongenot. Dankzij een goede bouwschoonmaak wordt het pand gebruiksklaar en fris.

Waarom is opleveringsschoonmaak noodzakelijk?

Doordat het huis/pand meer waard wordt dankzij een opleveringsschoonmaak is het natuurlijk noodzakelijk. Maar simpelweg ook omdat normale schoonmaakmiddelen niet voldoende zijn om alles schoon te maken. Een grondige schoonmaak is noodzakelijk om het leefbaar en gebruiksklaar te maken. Een bouwoplevering bestaat uit werkzaamheden zoals:

  •  Glasbewassing.
  • Reiniging van vloeren.
  • Verwijderen van cementsluier.
  • Bouwstof opruimen.
  • Kalkresten verwijderen.
  • Tegels schoonmaken.

Wij helpen u graag met een snelle en professionele schoonmaak op locatie. Wij hebben alle middelen en technieken in huis om u te helpen met een voorspoedige bouwoplevering.

Bouwoplevering schoonmaak Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bouwoplevering schoonmaak voor uw pand in Groningen, Drenthe of Friesland? Dan mag u ons zeker contracteren. Wij helpen u graag met een schoon en hygiënisch resultaat.

Werkwijze van Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

Geen enkel bouwproject is vergelijkbaar en de werkzaamheden verlopen ook altijd anders dan gepland. Daarnaast heeft iedereen andere eisen. Daarom stemt Bakker Schoonmaakbedrijf graag met u af hoe wij te werk moeten gaan. Samen met u stellen we een plan op en bespreken alle punten van opleveringsschoonmaak.

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis helpen wij u aan prachtig eindresultaat! We geven u een schoon, verantwoord en hygiënisch eindresultaat.

Meer informatie over opleveringsschoonmaak?

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen bij ons.

 

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf uit Groningen

U kunt bij ons terecht voor:

N

Kantoren

N

Telescopische glasbewassing

N

Conciërge diensten

N

Industriële schoonmaak

N

Periodieke en dagelijkse interieurverzorging

N

Scholen

N

Tapijtreiniging

N

Kauwgum verwijderen

N

Fabrieken

N

Gevelreinigen

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk