Specialistische reiniging

Kennis en ervaring is noodzakelijk voor een specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging gebeurt periodiek. Het gaat om speciale schoonmaakklussen, zoals de reiniging van gevels, vloeren of het verwijderen van graffiti. Dit zijn altijd bijzondere en unieke zaken. Een goed voorbeeld is de reiniging van een vloer. Het materiaal vereist vaak een specialistische reiniging. Wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd, dan loopt u de kans dat deze blijvende schade oploopt. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met specialistische reiniging, zoals:

Specialistische reiniging vereist kennis en ervaring

Reiniging is niet vanzelfsprekend. Elke klus is anders en vergt weer andere technieken. Met ruim 90 jaar kennis en ervaring op zak weten wij elke klus te klaren voor u. Dit kunnen wij dankzij onze kennis en ervaring, maar ook omdat wij ons altijd blijven door ontwikkelen. Zo heeft u altijd een verantwoord, schoon en hygiënisch resultaat.

Altijd weten waar u aan toe bent

Bakker Schoonmaakbedrijf houdt niet alleen van een verantwoord, schoon en hygiënisch resultaat. Wij willen ook graag dat alles duidelijk is voor onze klanten. Daarom hechten wij veel waarde aan een strakke planning en goede communicatie. Strakke communicatielijnen zijn belangrijk zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom bespreken wij graag met u vooraf een goede planning, waarbij wij graag u verwachten horen. Zodat wij aan deze verwachtingen kunnen voldoen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle vormen van specialistische reiniging. Uiteraard mag u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Specialistische reiniging voor elke sector in Groningen en omstreken

Bakker Schoonmaakbedrijf is al ruim 90 jaar actief in Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast zijn wij inzetbaar in vrijwel elke sector in Groningen. We hebben zowel zakelijke, als particuliere partners, die wij maar al te graag blij maken.

Bakker Schoonmaakbedrijf helpt graag elke sector in Groningen en omstreken. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de schoonmaak? Wij helpen u graag. Voor elke sector hebben wij de kennis en ervaring huis om u te helpen.

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk