Telescopische glasbewassing Groningen

Telescopisch glasbewassing. Schoon op grote hoogte.

Wat is telescopische glasbewassing?

Met telescopische glasbewassing reinigt u elk raam en elke gevel met gemak. Het is een slim systeem, bestaande uit een uitschuifbare steel, borstel en sproeisysteem. Dit systeem kan wel een hoogte van 15 meter bereiken. Door de uitschuifbare steel wordt gedemineraliseerd water gepompt. Hierdoor worden strepen en vlekken voorkomen op het glas of de beplating.

Het proces is gemakkelijk. Eerst wordt het glas besproeid met het water. Daarna borstelen we het oppervlakte schoon. Uiteindelijk spoelen wij dit weer na. Zo bereiken wij dankzij telescopische glasbewassing hoogtes tot 15 meter en leveren altijd een streeploos en schoon resultaat voor u.

Waarom Telescopische glasbewassing?

Uw huis of uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het is onderdeel van uw identiteit. Natuurlijk wilt u dat dit blinked schoon is. Bovendien draagt elke schoonmaak bij aan een langere levensduur van uw ramen en gevels. Heeft u ramen die u zelf niet kunt bereiken? Dan kunt u onze telescopische glasbewassing inzetten. Zo gaat u ook veilig te werk. Immers, geen valgevaar! Daarnaast bespaart u geld en tijd. Telescopische glasbewassing is effectief en snel.

Dankzij telescopische glasbewassing heeft u altijd een snel, verantwoord en hygiënisch resultaat.

Telescopische glasbewassing Groningen en omgeving

Bent u op zoek naar een partner voor de reiniging van uw ramen en gevel? Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag. Wij geven u gegarandeerd een streeploos en schoon resultaat. Met ruim 90 jaar ervaring en veel tevreden klanten weten wij precies wat u verwacht. We actief in Groningen omstreken, dus ook in Drenthe en Friesland. Waar u zich ook bevindt in het Noorden, wij helpen u graag en ervaar onze jarenlange ervaring en kennis.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Wat mag u verwachten van onze telescopische glasbewassing?

Wilt u graag schone ramen en gevels in uw pand, maar zijn deze moeilijk te bereiken? Dan is telescopische glasbewassing de oplossing en wij helpen u graag!

Met ruim 90 jaar ervaring mag u altijd het beste resultaat verwachten. Door onze kennis op peil te houden, houden wij elke klant tevreden! Maar dit doen wij niet alleen met onze kennis, het beste materiaal en onze ervaring, maar ook dankzij onze gastvrijheid.

U mag bij ons niet alleen een goed eindresultaat verwachten, maar ook strakke communicatielijnen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en precies weet waar u aan toe bent. Daarom stellen wij samen met u een plan op en houden wij u altijd op de hoogte. Zo staat u nooit voor verrassingen achteraf en bent u garant van het beste resultaat!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk