Telescopische glasbewassing Groningen

De hoogte in met telescopische glasbewassing!

Wat is telescopische glasbewassing?

Telescopische glasbewassing reinigt elk raam en gevel. Het systeem bestaat uit een uitschuifbare steel, een borstel en sproeisysteem, die tot 15 meter hoogte kan bereiken! Door de uitschuifbare steel wordt gedemineraliseerd water gepompt. Dankzij dit water blijven er geen strepen of vlekken achter op het glas of de beplating. Eerst wordt er gesproeid met water op het oppervlakte. Daarna wordt met de borstel geboend. Uiteindelijk wordt er weer nagespoeld. Zo bereiken wij met telescopische glasbewassing altijd een streeploos en schoon resultaat voor elk raam en elke gevel, zelfs op 15 meter hoogte!

Waarom Telescopische glasbewassing?

Elk gebouw of huis is een visitekaartje. Het is onderdeel van uw identiteit. U wilt natuurlijk dat dit blinkend schoon is. Bovendien draagt de schoonmaak van uw ramen en gevels ook bij aan de levensduur van uw pand. Heeft u dus ramen en gevels die zich op hoge hoogte bevinden? Dan is telescopische glasbewassing het antwoord! Dankzij dit systeem heeft u snel een schoon en streeploos resultaat.

Telescopische glasbewassing Groningen en omgeving

Bent u op zoek naar een partner voor de reiniging van uw ramen en gevel? Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag. Wij geven u gegarandeerd een streeploos en schoon resultaat. Met ruim 90 jaar ervaring en veel tevreden klanten weten wij precies wat u verwacht. We actief in Groningen omstreken, dus ook in Drenthe en Friesland. Waar u zich ook bevindt in het Noorden, wij helpen u graag en ervaar onze jarenlange ervaring en kennis.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Wat mag u verwachten van onze telescopische glasbewassing?

Wilt u graag schone ramen en gevels in uw pand, maar zijn deze moeilijk te bereiken? Dan is telescopische glasbewassing de oplossing en wij helpen u graag!

Met ruim 90 jaar ervaring mag u altijd het beste resultaat verwachten. Door onze kennis op peil te houden, houden wij elke klant tevreden! Maar dit doen wij niet alleen met onze kennis, het beste materiaal en onze ervaring, maar ook dankzij onze gastvrijheid.

U mag bij ons niet alleen een goed eindresultaat verwachten, maar ook strakke communicatielijnen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en precies weet waar u aan toe bent. Daarom stellen wij samen met u een plan op en houden wij u altijd op de hoogte. Zo staat u nooit voor verrassingen achteraf en bent u garant van het beste resultaat!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk