Telescopische glasbewassing Groningen

Met telescopische glasbewassing zorgt u voor kraakheldere ramen, ook op grote hoogtes. De uitschuifbare telescoopsteel maakt het mogelijk om ramen tot wel vijftien meter weer kraakhelder te maken. Door gedemineraliseerd water door de telescoopsteel te pompen bent u bij Bakker Schoonmaakbedrijf van streeploze en vlekvrije ramen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het laten reinigen van uw ramen op grote hoogte.

Vraag offerte aan

“Met telescopisch glasbewassing door Bakker Schoonmaakbedrijf bent u zeker van kraakheldere ramen, ook op grote hoogte!”

Wat is telescopische glasbewassing?

Telescopische glasbewassing is het reinigen van uw ramen op hoogte, waarbij gebruik gemaakt wordt van een telescoopsteel. De telescoopsteel komt tot een hoogte van maar liefst 15 meter. Op deze manier kan elk raam en elke gevel op hoogte met gemak worden schoongemaakt. 

Telescopische glasbewassing voert Bakker Schoonmaakbedrijf uit met behulp van specialistische reiniging. De uitschuifbare steel is voorzien van een borstel en een sproeisysteem. Hierdoor kan er gedemineraliseerd water naar de hooggelegen ramen worden gepompt, zodat deze grondig, streeploos en vlekvrij gereinigd kunnen worden. Het reinigen van hogere gebouwen, fabrieken en scholen wordt hierdoor een stuk eenvoudiger en kan efficiënt worden uitgevoerd. 

Waarom telescopische glasbewassing?

Allereerst wilt u natuurlijk dat uw huis, kantoor of bedrijfspand er mooi en verzorgd bij staat. Het is onderdeel van uw eigen identiteit of uw bedrijfsidentiteit, dit moet er gewoon goed en strak uit zien. Voor een verzorgde uitstraling is het ook belangrijk om de ramen en gevels die zich op hoogte bevinden, goed te laten reinigen. Het gebruik van een telescoopsteel glazenwasser is hiervoor ideaal. Wij kunnen namelijk vanaf de grond deze moeilijk bereikbare ramen en gevels voor u reinigen. Het huren van steigers of het beklimmen van wankele ladders is hierdoor dan ook niet meer nodig. Dit bespaart kosten en tijd! 

Met de telescopische glasbewassing door Bakker Schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van snelle, efficiënte en goedkope reiniging van uw ramen, met een hygiënisch en stralend eindresultaat.

Glasbewassing met een telescopische steel: hoe werkt het?

Glasbewassing met een telescoopsteel werkt eenvoudig. Het gedemineraliseerde water wordt door de steel gepompt naar de borstel toe, waarmee we het raam eerst voorspoelen. Vervolgens borstelen we de raampartijen grondig en nauwkeurig schoon, zodat vlekken verdwijnen. Om zeker te weten dat de ramen schoon zijn en dat er geen eventuele resten achterblijven, spoelen we na het borstelen de ramen na, wederom met gedemineraliseerd water.

Telescopische glasbewassing Groningen en omgeving

Bent u op zoek naar een partner voor de reiniging van uw ramen en gevel? Wij bieden naast glasbewassing ook andere diensten waaronder gevelreiniging, specialistische reiniging en oppervlaktebehandeling. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag. Wij geven u gegarandeerd een streeploos en schoon resultaat. Met ruim 90 jaar ervaring en veel tevreden klanten weten wij precies wat u verwacht. We actief in Groningen omstreken, dus ook in Drenthe en Friesland. Waar u zich ook bevindt in het Noorden, wij helpen u graag en ervaar onze jarenlange ervaring en kennis.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Wat mag u verwachten van onze telescopische glasbewassing?

Bent u op zoek naar glasbewassing, maar zijn de ramen en gevels in uw pand maar moeilijk te bereiken? Dan is telescopische glasbewassing de oplossing. Wij helpen u graag!

Met ruim 90 jaar ervaring mag u altijd het beste resultaat verwachten. Door onze kennis op peil te houden, houden wij elke klant tevreden! Maar dit doen wij niet alleen met onze kennis, het beste materiaal en onze ervaring, maar ook dankzij onze gastvrijheid.

U mag bij ons niet alleen een goed eindresultaat verwachten, maar ook strakke communicatielijnen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en precies weet waar u aan toe bent. Daarom stellen wij samen met u een plan op en houden wij u altijd op de hoogte. Zo staat u nooit voor verrassingen achteraf en bent u garant van het beste resultaat!

Meer informatie over glasbewassing?

Wilt u meer informatie? Dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk