Telescopische glasbewassing Groningen

De hoogte in met telescopische glasbewassing!

Wat is telescopische glasbewassing?

Telescopische glasbewassing reinigt gemakkelijk elk raam en gevel. Dit systeem bereikt een hoogte van 15 meter! Door de uitschuifbare steel wordt gedemineraliseerd water gepompt. Dit water zorgt ervoor dat er geen vlekken achter blijven op het glas of de beplating. Aan het einde van de steel zijn mechanische borstels geplaatst. Deze reinigen elk oppervlak. Met telescopische glasbewassing bereiken wij gemakkelijk alle ramen en gevels en maken deze uiteraard streeploos schoon.

Waarom zou je gebruik maken van Telescopische glasbewassing?

Hier is een simpel antwoord op te geven. Dankzij telescopische glasbewassing worden onbereikbare ramen en gevels met gemak schoon. U wilt natuurlijk dat uw pand van buiten ook blinkend schoon is. Immers, een pand is gewoon onderdeel van uw visitekaartje. Bovendien is onderhoud belangrijk voor de levensduur van uw pand.

Telescopische glasbewassing Groningen en omgeving

Telescopische glasbewassing van Bakker Schoonmaakbedrijf is professioneel, snel en effectief. U krijgt bij ons gegarandeerd een streeploos resultaat. Dankzij het gebruik van gedemineraliseerd water blijven er ook geen vlekken of strepen achter. Bovendien voorkomt het dat zeepresten achterblijven.

Bakker Schoonmaakbedrijf is actief in Groningen omstreken. Waar u zich ook bevindt in het Noorden. Wij helpen u graag! Ervaar onze jarenlange kennis en ervaring.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Wat mag u verwachten van Bakker Schoonmaakbedrijf?

Wilt u graag schone ramen en gevels op uw pand, maar zijn deze moeilijk te bereiken? Dan is telescopische glasbewassing de oplossing en wij helpen u graag! Bakker Schoonmaakbedrijf is een betrouwbare partner voor al uw schoonmaakklussen. Met al ruim 90 jaar ervaring in de schoonmaak zijn wij de partner die u zoekt. Bovendien staan wij nooit stil, in alle jaren zijn wij altijd bezig geweest met verbeteren. Daarom houden wij alle ontwikkelingen altijd nauw in de gaten en specialiseren wij ons constant.

Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze kennis op peil te houden, houden wij elke klant tevreden! Maar dit doen wij niet alleen met kennis en ervaring. Ook dankzij onze gastvrijheid en strakke communicatielijnen stellen wij elke klant tevreden. Elke klant weet precies hij aan toe is bij ons. U staat niet voor verrassingen achteraf en bent garant van strak, hygiënische en schoon werk!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.

Andere diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk