Telescopische glasbewassing

De hoogte in met telescopische glasbewassing!

Wat is telescopische glasbewassing?

Met telescopische glasbewassing reinig je gemakkelijk elk raam en elke gevel. Het systeem bereikt een hoogte van 15 meter! Telescopische glasbewassing maakt gebruik van een uitschuifbare steel waar gedemineraliseerd water doorheen wordt gepompt. Door gebruik te maken van gedemineraliseerd water blijven er geen vlekken achter op het glas of de beplating. Aan het einde van de steel zijn mechanisch reinigende borstels geplaatst. Met telescopische glasbewassing bereiken wij gemakkelijk alle ramen en gevels en maken deze streeploos schoon!

Waarom zou je gebruik maken van Telescopische glasbewassing?

Eigenlijk is hier een simpel antwoord op te geven. Dankzij telescopische glasbewassing worden onbereikbare ramen weer bereikbaar. Doordat wij met deze methode een hoogte kunnen bereiken van ca. 15 meter weten wij elk raam en gevel weer schoon te krijgen. U wilt natuurlijk dat de gevel van uw pand blinkend schoon is. Zo is het pand voor elk kantoor onderdeel van hun visitekaartje. Onderhoud is dus ook gewoon van belang.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Wat mag u verwachten van Bakker Schoonmaakbedrijf?

Wat mag u verwachten van Bakker schoonmaakbedrijf?

Wilt u graag schone ramen en gevels op uw pand, maar zijn deze moeilijk te bereiken? Dan is telescopische glasbewassing de oplossing en wij helpen u graag! Bakker Schoonmaakbedrijf is een betrouwbare partner voor al uw schoonmaakklussen. Met al ruim 90 jaar ervaring in de schoonmaak zijn wij de partner die u zoekt. Bovendien staan wij nooit stil, in alle jaren zijn wij altijd bezig geweest met verbeteren. Daarom houden wij alle ontwikkelingen altijd nauw in de gaten en specialiseren wij ons constant.

Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze kennis op peil te houden, houden wij elke klant tevreden! Maar dit doen wij niet alleen met kennis en ervaring. Ook dankzij onze gastvrijheid en strakke communicatielijnen stellen wij elke klant tevreden. Elke klant weet precies hij aan toe is bij ons. U staat niet voor verrassingen achteraf en bent garant van strak, hygiënische en schoon werk!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.

Andere diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk