Gevelreiniging Groningen

Gevelreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning of pand. Ten eerste zorgt dit voor een frisse en verzorgde uitstraling, maar ook voor het behoud van uw pand is dit essentieel. Door uw gevel goed te onderhouden en regelmatig te laten reinigen, voorkomt u problemen als vochtschade, vermindert de slijtage en verlengt u de levensduur. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag verder met een professionele en grondige gevelreiniging. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Vraag offerte aan

“Met de professionele gevelreiniging van Bakker Schoonmaakbedrijf verlengt u de levensduur van uw pand of woning”  

Gevelreiniging van Bakker Schoonmaakbedrijf

Het reinigen en onderhouden van uw gevel is belangrijk. De gevel vormt het visitekaartje van uw bedrijfspand, kantoor woning. Een goed onderhouden bedrijfspand zorgt voor een verzorgde en betrouwbare indruk. Naast een mooiere uitstraling van het pand zorgt u er met gevelreiniging ook voor dat u de waarde van het pand of uw woning behoudt. Door achterstallig onderhoud aan uw gevel nemen de kans op vochtschade en slijtage namelijk toe. Door regelmatig uw gevel professioneel en grondig te laten reinigen, bent u dit voor en voorkomt u grotere problemen en kosten in de toekomst. 

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is heel kort gezegd het schoonmaken en onderhouden van de gevel van uw pand of woning. De gevel wordt schoongemaakt, waarbij algen, aanslag, stof, zand en ander vuil worden verwijderd. Door het reinigen van uw gevel zorgt u ervoor dat al het vuil en vocht niet kan leiden tot verrotting en slijtage. Gevelreiniging is dan ook een belangrijk aspect van het onderhoud dat moet worden gepleegd aan uw pand, kantoor of woning. 

Professionele gevelreiniging op maat

Voor het reinigen van gevels gebruikt Bakker Schoonmaakbedrijf drie verschillende professionele en specialistische schoonmaak technieken: gevelreiniging met stoom, chemische gevelreiniging en gevelreiniging met stralen. Welke methode het beste bij uw gevel past, hangt af van de situatie en de mate van vervuiling. 

Gevelreiniging met stoom

Gevelreiniging met stoom begint met het opwarmen van water. Als dit water de temperatuur van 150 graden Celsius heeft bereikt, wordt de stoom die hierbij vrijkomt met hoge druk tegen de gevel gespoten. Het reinigen van de gevel met stoom is in de meeste lichte vervuilingsgevallen – denk aan mos of alg – vaak voldoende. Bijkomend voordeel: na de stoomreiniging kan het water gemakkelijk worden weggespoeld, aangezien er geen producten aan het water worden toegevoegd.

Chemische gevelreiniging

Bij chemische gevelreiniging wordt er een speciaal ontwikkeld schoonmaakmiddel op de gevel aangebracht. Het middel zorgt ervoor dat ook de zwaardere vervuiling – denk hierbij aan roest- of verfresten – gemakkelijk wordt opgelost. Vervolgens wordt het middel, samen met het vuil, met water van de gevel gespoten. Gezien het feit dat er chemische producten worden gebruikt, wordt het water na afloop van de gevelreiniging opgevangen en gerecycled.

Gevelreiniging met stralen

Het schoonmaken van de gevel met stralen is de meest agressieve vorm van gevelreiniging. Hierbij wordt een mengsel van water en een straalmiddel onder grote druk tegen de gevel aan gespoten. Door de grote kracht in combinatie met het straalmiddel, zal ook het meest hardnekkige vuil loslaten van de gevel. In geval van ernstige vervuiling, zoals graffiti, dan raden wij dus aan om de gevel met stralen te laten reinigen. Liever uw gevel op een milieuvriendelijke manier laten reinigen? Lees hier alles over de nieuwe techniek voor oppervlaktebehandeling met behulp van zandstralen, sodastralen of softstralen.

Gevelreiniging bij Bakker Schoonmaakbedrijf

Voor het reinigen van uw gevel bent u bij Bakker Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Samen met u stellen wij een duidelijk plan op voor de gevel van uw bedrijfspand of woning. Zo weet u precies wat u kan verwachten en mag verwachten van ons! Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een stralende gevel. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Laat uw gevel reinigen door Bakker Schoonmaakbedrijf

Wij begrijpen dat het lastig is om in te schatten in hoeverre uw gevel is vervuild. Daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. U kunt vertrouwen op onze kennis, ervaring en kunde! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot uw gevel Onze professionals helpen u graag op weg. 

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Meer Informatie?

Wilt u gebruik maken van onze specialistische gevelreiniging of één van andere diensten? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk