Gevelreiniging Groningen

Bakker Schoonmaakbedrijf voor specialistische gevelreiniging

Gevelreiniging van Bakker Schoonmaakbedrijf

Gevelreiniging en onderhoud is belangrijk. Dankzij reiniging en onderhoud behoudt u de waarde van uw woning of bedrijfspand, maar voorkomt u ook problemen in de toekomst. Problemen zoals vochtschade worden voorkomen dankzij een goede reiniging. Dankzij gevelreiniging verlengt u de levensduur van uw woning of bedrijfspand en dat willen we allemaal.

Een mooie gevel is natuurlijk het visitekaartje van uw bedrijfspand of woning. Gevelreiniging is niet alleen belangrijk voor de waarde van het pand. Met een schone gevel heeft u het perfecte visitekaartje.

Wat is gevelreiniging

De reiniging van gevels kan op drie verschillende manieren worden uitgevoerd. Daarbij staat de verwijdering van aanslag en vervuiling centraal. Welke methode wordt gekozen, hangt af van de vervuiling. Een van de onderstaande methodes wordt ingezet:

  • De gevel reinigen met stoom.
  • De gevel chemisch reinigen.
  • De gevel reinigen met stalen.

Wanneer de gevel niet erg vervuild is, kunt u kiezen voor reinigen met stoom, maar bij ernstig vervuiling zoals graffiti raden wij reiniging met stralen aan.

Wij begrijpen dat het lastig is om in te schatten in hoeverre uw gevel is vervuild. Daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. U mag vertrouwen op onze kennis, ervaring en kunde!

Gevels laten reinigen door Bakker Schoonmaakbedrijf

Wanneer u kiest voor gevelreiniging van Bakker Schoonmaakbedrijf dan mag u van ons een perfect resultaat verwachten. Dankzij onze jarenlang kennis en ervaring weten wij elke schoonmaakklus te klaren.

Samen met u stellen wij een duidelijk plan op voor de gevel van uw bedrijfspand of woning. Hierbij staat niet alleen het resultaat centraal, maar wij houden ook alle communicatielijnen strak. Zo weet u precies wat u kan verwachten en mag verwachten van ons!

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Andere diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

Naast onze specialistische gevelreiniging kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere diensten. Met onze kennis en ervaring tackelen wij elke schoonmaakklus, of deze nu klein of groot is.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Meer Informatie?

Wilt u gebruik maken van onze specialistische gevelreiniging of één van andere diensten? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk