Industriële schoonmaak Groningen

Van glasbewassing tot interieurschoonmaak!

Laat uw fabriek schoonmaken door Bakker Schoonmaakbedrijf

Voor de schoonmaak van fabrieken, magazijnen of een warehouse is een deskundige aanpak en specialistische reiniging nodig. De industriële omgeving vergt een andere aanpak en dat weet u ook.  U moet zich houden aan voorschriften en procedures respecteren. Bovendien wilt u niet dat werkzaamheden stil liggen. Daarom is een snelle en specialistische aanpak ook van belang. Wij helpen u graag met een schoon, hygiënisch en verantwoord resultaat. Uiteraard met respect voor uw werkzaamheden, voorschriften en procedures.

Industriële reiniging voor fabrieken

Industriële reiniging is ontzettend belangrijk. Voor uw producten/diensten, maar ook voor uw medewerkers. Een schone omgeving is niet alleen belangrijk voor uw eindproduct, maar stimuleert ook uw werknemers. Niemand wil werken in een vieze fabriek of vies magazijn. Bovendien wilt u de veiligheid van uw personeel waarborgen.

Alle schoonmaakwerkzaamheden voor fabrieken en magazijnen moeten secuur gebeuren. Met 90 jaar ervaring in de schoonmaak helpen wij u graag. Wij voeren deze werkzaamheden uit met zorg en kennis, zodat u garant staat van een goed en hygiënisch resultaat.

Een schoonmaakplan op maat voor elke industrie

Elk bedrijf is anders en uw diensten of producten zijn ook uniek. Voordat wij aan de slag gaan, bespreken wij eerst met u alle werkzaamheden. Ook denken wij graag met u mee. Samen met u bespreken wij de voorschriften en procedures. Daarnaast bekijken wij welke tijden geschikt zijn voor de schoonmaak van uw fabriek, magazijn of warehouse. Op basis van alle benodigde informatie maken wij een plan op maat.

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Met een plan op maat weet u dat ook precies. We bespreken uitgebreid het plan van aanpak met u en houden de communicatielijnen strak. We houden u regelmatig op de hoogte van de werkzaamheden en planning. Uiteraard kunt u ons ook 24 uur per dag bereiken. Mocht u staan voor een ongelukkige situatie, dan kunt u ons dus altijd bellen dan komen wij u direct helpen.

Meer informatie over schoonmaak van fabrieken

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen of welke werkzaamheden wij allemaal uitvoeren? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector

Wij staan klaar voor zowel zakelijke, als particuliere klanten. Van kantoorschoonmaak tot aan fabrieksschoonmaak. Wij regelen dat elke werk- of leefomgeving schoon en hygiënisch is.

Met onze kennis en ervaringen helpen wij graag elke sector.

Meer Informatie?

Is uw fabriek, magazijn of warehouse toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met een passend plan. Uiteraard mag u ook vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons!

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk