Industriële schoonmaak Groningen

Van glasbewassing tot interieurschoonmaak!

Laat uw fabriek schoonmaken door Bakker Schoonmaakbedrijf

De schoonmaak van fabrieken, magazijnen of een warehouse heeft een specialistische en deskundige aanpak nodig. Een industriële omgeving vergt een andere aanpak en dat begrijpen wij maar al te goed. Wij, maar ook u, moeten de voorschriften en procedures respecteren. Maar u wilt natuurlijk niet dat de werkzaamheden stil liggen. Een snelle en specialistische aanpak is dus ook van belang. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met een schoon, hygiënisch en verantwoord resultaat.

Industriële reiniging voor fabrieken

Binnen de industriële sector gelden verscheidene voorschriften en procedures. Zowel in de werkzaamheden, als voor de schoonmaak. Met ruim 90 jaar ervaring weet Bakker Schoonmaakbedrijf ook voor deze sector een plan van aanpak te maken.  Alle schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het fabrieksterrein worden met zorg en kennis uitgevoerd voor u.

Een schone werkomgeving voor iedereen

Een schone omgeving is niet alleen van belang voor uw eindproduct. Een schone fabriek stimuleert ook de productiviteit van uw werknemers. Bovendien waarborgt u ook de veiligheid van uw personeel door een specialistische en deskundige schoonmaak van een fabriek, magazijn of warehouse.

Een schoonmaakplan op maat voor elke fabriek

Wij begrijpen maar al te goed dat elk bedrijf anders is. Voordat wij aan de slag gaan, bespreken wij eerst met u alle werkzaamheden. Hierbij worden alle voorschriften en procedures besproken, maar bespreken wij ook welke tijden geschikt zijn voor de schoonmaak. Bovendien kijken we samen welke tijden geschikt zijn voor de schoonmaak van uw fabriek, magazijn of warehouse.

Bakker Schoonmaakbedrijf vindt het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Daarom bespreken wij niet alleen uitgebreid een plan van aanpak. Daarnaast houden wij altijd graag de communicatielijnen strak.

Meer informatie over schoonmaak van fabrieken

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen of welke werkzaamheden wij allemaal uitvoeren? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Andere diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf

Bakker Schoonmaakbedrijf is al ruim 90 jaar een specialistische en betrouwbare partner in Groningen en omgeving. Geen enkele schoonmaakklus is ons te ingewikkeld of te groot. Wij tackelen elke klus met onze kennis en ervaring. Wij helpen u graag met een verantwoord, hygiënisch en schoon resultaat.

Zoekt u naast de schoonmaak van uw fabriek, magazijn of warehouse ook een partner voor bijvoorbeeld de schoonmaak van de kantine, conciërge diensten of telescopische glasbewassing. Wij helpen u graag met het complete plaatje.

U kunt bij ons terecht voor:

N

Kantoren

N

Telescopische glasbewassing

N

Conciërge diensten

N

Oplevering schoonmaak

N

Scholen

N

Tapijtreiniging

N

Kauwgum verwijderen

N

Gevelreinigen

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector

Wij staan klaar voor zowel zakelijke, als particuliere klanten. Van kantoorschoonmaak tot aan fabrieksschoonmaak. Wij regelen dat elke werk- of leefomgeving schoon en hygiënisch is.

Met onze kennis en ervaringen helpen wij graag elke sector.

Meer Informatie?

Is uw fabriek, magazijn of warehouse toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met een passend plan. Uiteraard mag u ook vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons!

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk