Schoonmaak kantoren

Verhoog de arbeidsproductiviteit met een schoon kantoor

Het effect van een schoongemaakt kantoor

Rommel heeft een negatief effect op mensen. Het is ook niet gek dat een schoon kantoor een positief effect heeft op zowel medewerkers, als klanten. Medewerkers voelen zich prettiger in een schoongemaakt kantoor. Niemand wil werken tussen rommeltjes of in de stank van de lunch van een ander. Het is zelfs bewezen dat een schoon kantoor de arbeidsproductiviteit verhoogd. Een schoon kantoor is dus ook zeker niet onbelangrijk.

Naast het feit dat niemand wil werken in een vies kantoor, zien klanten ook graag een schoon kantoor. U kunt uw kantoor zien als een indirect visitekaartje. Het weerspiegelt uw werkzaamheden en imago. Potentiële klanten en uw huidige klanten zien graag een schoon en opgeruimd kantoor.

Rommel voorkomen op een kantoor waar hard wordt gewerkt, is onmogelijk. Daar schiet Bakker Schoonmaakbedrijf u graag te hulp! Met ruim 90 jaar ervaring zijn wij de betrouwbare en specialistische partner voor de schoonmaak van uw kantoor. Wij zetten voor elke schoonmaakklus onze ervaring in en houden altijd alle ontwikkelingen in de gaten. Zodat wij u het beste resultaat leveren!

kantoor schoonmaak door Bakker Schoonmaakbedrijf

Bakker Schoonmaakbedrijf weet als geen ander dat elke schoonmaakklus anders is. Het schoonmaken van kantoren is ook weer een klus apart. Een kantooromgeving moet op-en-top schoon zijn en blijven. Dit houdt niet alleen in dat het kantoor schoon en netjes is, maar ook dat dit wordt onderhouden op reguliere basis. Daar zetten wij ons dan ook altijd voor in. Bovendien leveren wij graag een extra service. Heeft u hulp nodig in de bedrijfskantine of postkamer? Wij helpen u graag naar een compleet schoon kantoor van a tot en met z. Zelfs de binnen- en buitenbeplating onderhouden wij op aanvraag. Met Bakker Schoonmaakbedrijf heeft u de complete service en de zekerheid van een schoon kantoor.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Schoonmaak van kantoren door Bakker Schoonmaakbedrijf

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke schoonmaakklus. Voor elke sector zijn wij actief en leveren vakwerk. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw kantoor schoonmaakt? Wij kunnen u zeker helpen.

Ons doel is een tevreden klant en daarom maken wij met u duidelijke afspraken. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en staat u ook nooit voor verrassingen achteraf. Door strakke communicatielijnen te hanteren, maken wij niet alleen schoon kantoor, maar weet u ook precies wat u mag verwachten.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We stellen graag met u een goed plan op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

U kunt bij ons terecht voor deze diensten:

N

Schoonmaak fabriek

N

Telescopische glasbewassing

N

Conciërge diensten

N

Industriële schoonmaak

N

Oplevering schoonmaak

N

Scholen

N

Tapijtreiniging

N

Kauwgum verwijderen

N

Papier en zeep dispensers

N

Gevelreinigen

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

Iso 9001
Stichting Normering Arbeid
Bakker Schoonmaakbedrijf AVG
Osb Keurmerk Logo