Kantoor schoonmaak Groningen

 

Verhoog de productiviteit met een schoon kantoor

Kantoorschoonmaak door Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

U wilt graag een schone en nette werkomgeving voor u en uw personeel. Maar daar houdt het zeker niet op. Een schoon kantoor is niet alleen belangrijk voor u en uw personeel, maar ook voor bezoekers. Met een vies kantoor maakt u zeker geen indruk op nieuwe klanten. Daarom helpen wij u graag met het schoonmaken van uw kantoor.

Welke werkzaamheden vallen onder kantoren schoonmaak?

Kantoorschoonmaak houdt verschillende werkzaamheden in. Wij voeren voor u graag de volgende werkzaamheden uit:

Naast deze schoonmaakwerkzaamheden voeren wij ook graag conciërgediensten voor u uit. Zoals het bijhouden van uw kantine, maar ook bewatering van planten. Zo leveren wij u een complete service. Ga voor een totale mooie uitstraling van uw kantoor en laat ook uw gevel reinigen door Bakker Schoonmaakbedrijf.

Het effect van een schoon kantoor

Een schoon kantoor heeft een positief effect op mensen. Zowel op uw medewerkers, als bezoekers zoals nieuwe klanten. Een schone werkomgeving is bevorderlijk voor iedereen. Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van het laten schoonmaken van uw kantoor.

Kantoor schoonmaak verhoogt de arbeidsproductiviteit

Rommel en viezigheid bevordert niet de productiviteit. Medewerkers voelen zich prettig in een schoon kantoor. Niemand wil werken tussen rommel of in de stank van een lunch van een ander. Het is bewezen dat een schoon kantoor de arbeidsproductiviteit verhoogd. Een schoon kantoor is belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers.

Een schoon kantoor is een indirect visitekaartje

Maar ook bezoekers hechten waarde aan een schoon kantoor. De omgeving waar u uw gasten ontvangt, weerspiegelt ook uw werkzaamheden en imago. Het kantoor is te zien als een indirect visitekaartje. Potentiële klanten, maar ook huidige klanten zien graag een schoon en opgeruimd kantoor.

Bakker Schoonmaakbedrijf helpt bij het schoonmaken van uw kantoor

Toch is rommel zeker niet te voorkomen op een kantoor waar hard wordt gewerkt. Daarom schiet Bakker Schoonmaakbedrijf u graag te hulp! Met ruim 90 jaar ervaring zijn wij de betrouwbare en specialistische partner voor het schoonmaken van kantoren. Met onze ervaring, kennis en specialistische reiniging leveren wij u het beste resultaat.

Kantoorschoonmaak door Bakker Schoonmaakbedrijf in Groningen en omgeving

Bakker Schoonmaakbedrijf weet als geen ander dat elke schoonmaakklus anders is. Het schoonmaken van kantoorpanden is ook weer een klus apart. Een kantooromgeving moet op-en-top schoon zijn en blijven. Dit houdt niet alleen in dat het kantoor schoon en netjes is, maar ook dat dit wordt onderhouden op reguliere basis. Daar zetten wij ons dan ook altijd voor in.

Kantorenschoonmaken en meer

Bovendien leveren wij graag een extra service. Heeft u hulp nodig in de bedrijfskantine of postkamer? Wij helpen u graag naar een compleet schoon kantoor van A tot Z. Ook is het mogelijk om de binnen- en buitenbeplating en het interieur te onderhouden op aanvraag. Ziet het tapijt er niet fris meer uit? Of heeft u een vuile of aangetaste buitengevel? Door tapijtreiniging of oppervlaktereiniging krijgt uw kantoor weer een frisse uitstraling van zowel binnen als buiten! Met Bakker Schoonmaakbedrijf heeft u de complete service en de zekerheid van een schoon kantoor.

 

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Schoonmaak van kantoren door Bakker Schoonmaakbedrijf

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke schoonmaakklus. Voor elke sector zijn wij actief en leveren vakwerk. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw kantoor schoonmaakt? Wij kunnen u zeker helpen.

Ons doel is een tevreden klant en daarom maken wij met u duidelijke afspraken. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en staat u ook nooit voor verrassingen achteraf. Door strakke communicatielijnen te hanteren, maken wij niet alleen schoon kantoor, maar weet u ook precies wat u mag verwachten.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We stellen graag met u een goed plan op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk