Tapijtreiniging Groningen

Tapijtreiniging is duurzaam | Bakker Schoonmaakbedrijf

Tapijtreiniging in Groningen en Drenthe

Tapijtreiniging is een waardevolle investering. Het verlengt namelijk de levensduur van het tapijt. Een nieuw tapijt kopen is vaak onnodig en het is dus geen weggegooid geld. Door onderhoud te plegen aan het tapijt heeft u er langdurig plezier van. Daarnaast bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig! Hoe langer u met uw tapijt doet, hoe beter!

Tapijtreiniging

Dankzij tapijtreiniging worden hardnekkig vlekken verwijderd. Vlekken kunt u niet voorkomen. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Bovendien wordt het tapijt lelijker naar mate van tijd. Uiteraard wilt u een schoon en fris tapijt in uw huis of kantoor. Een schoon tapijt nodigt uit en geeft een warm gevoel aan de ruimte. Met onze specialistische reiniging verdwijnen alle vlekken als sneeuw voor de zon.

Tapijtreiniging door Schoonmaakbedrijf Bakker

Wij raden u aan om ieder jaar uw tapijt te reinigen. Samen met u maken wij een plan van aanpak. Hierbij wordt de juiste reiniging gekozen. U kunt kiezen voor een lichte of diepe reiniging.

De reiniging bestaat meestal uit het opzuigen van vuil en opharken van de vezels. Dit gaat vooraf aan de reiniging. Daarna worden eerst de zwaar vervuilde plekken voorbehandeld. Vervolgens wordt het tapijt gereinigd met een speciale techniek zodat u weer een fris en schoon tapijt heeft.

Is uw tapijt toe aan reiniging? Dan komen wij graag bij u langs voor een professionele tapijtreiniging op maat! Bakker Schoonmaakbedrijf levert alle werkzaamheden voor tapijt geheel op maat. Of u nu een partner zoekt voor bij uw thuis of op kantoor/school? Wij zijn graag uw partner.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het reiniging van tapijten? Wij voorzien u graag van alle informatie. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Andere diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf

Schoonmaak van kantoren & scholen

Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag bij de schoonmaak van uw kantoor of school. Daarnaast kunnen ook het beheer van uw bedrijfskantine, postkamer en beplanting voor u doen. Een complete service van ons!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Telescopische Glasbewassing

Vieze ramen nodigen niet uit! Met onze telescopische glasbewassing leveren wij streeploos resultaat. Zelfs tot hoogtes van 15 meter.

Bakker Schoonmaakbedrijf

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector. Heeft u een schoonmaakklus? Met onze 90 jaar ervaring en kennis leveren wij gegarandeerd een goed resultaat.