Tapijtreiniging

Tapijt reinigen zorgt ervoor dat u nog langer kunt genieten van het tapijt in uw woning of kantoor. Het regelmatig laten reinigen van uw tapijt geeft namelijk niet alleen een frisse uitstraling, u verlengt met tapijtreiniging ook de levensduur. Zo geniet u dus nog langer van een mooi en fris tapijt! Schoonmaakbedrijf Bakker helpt u met professionele tapijtreiniging op maat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op. 

Offerte Aanvragen

“Tapijtreiniging verlengt de levensduur van uw tapijt!”

Professionele tapijtreiniging door Schoonmaakbedrijf Bakker

Wilt u professioneel uw tapijt laten reinigen? Onze professionals maken samen met u een plan op maat. De tapijtreiniging bestaat doorgaans uit het opzuigen van het vuil en stof dat in de loop der tijd in de vezels van het tapijt is gaan zitten. Ook worden hierbij de vezels van het tapijt grondig geborsteld waardoor hij weer zachter wordt en weer volledig tot zijn recht komt in uw woning of kantoor.

Na deze eerste behandelingen worden de vlekken en bevuilde plekken in het tapijt voorbehandeld met speciale reinigingsmiddelen. De vlekken in uw tapijt maken zo geen schijn van kans! Tenslotte wordt het gehele tapijt met speciale reinigingstechnieken grondig gereinigd. Zo heeft u na een professionele reiniging weer een schoon, fris en stralend tapijt.

Reiniging van uw tapijt op maat 

Bij Bakker Schoonmaakbedrijf kunt u ervoor kiezen om uw tapijt diep of licht te laten reinigen. Afhankelijk van het soort tapijt, de leeftijd van het tapijt en de tijd sinds de laatste reiniging bieden we u een passend advies. Of het nu gaat om het tapijt in uw woning of om tapijt op kantoor, onze professionals weten wat ze doen en zorgen voor een grondige reiniging van uw tapijt.

Professioneel uw tapijt laten reinigen? Of heeft u vragen over de reiniging van uw tapijt door Bakker Schoonmaakbedrijf? Neem contact op! 

Tapijt reinigen is duurzaam en milieuvriendelijk 

Het laten reinigen van uw tapijt is een waardevolle investering en vaak vele malen goedkoper dan het vervangen van uw tapijt. Alleen de aanschaf van een nieuw tapijt is al een grote investering, om over het verwijderen van het oude en de plaatsing nog maar te zwijgen. Met tapijtreiniging zorgt u ervoor dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet, fris ruikt en u kunt er weer lange tijd mee vooruit. En dat alles voor een veel lagere prijs. Gelet op de kosten is de keuze tussen tapijtreiniging of het vervangen van uw tapijt dan ook niet lastig. Daarbij is professionele tapijtreiniging een duurzame en milieuvriendelijke manier om nog langer van uw tapijt te kunnen genieten. 

Laat uw vloerbedekking reinigen door professionals

Alle vloerbedekking gemaakt van stof kan worden gereinigd door Bakker Schoonmaakbedrijf. Of uw vloerbedekking nu hoogpolig is, laagpolig of ergens er daar tussen in? En of het nu in kantoor, in een vergaderzaal of in een school ligt. Onze professionals zorgen voor een schoon en fris resultaat. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw vloerbedekking op een juiste en verantwoorde manier te reinigen. Met professionele reinigingsmiddelen en technieken verwijderen de professionals hardnekkige vlekken en vieze luchtjes. Laat uw vloerbedekking reinigen door Bakker Schoonmaakbedrijf voor een uitstekend resultaat. 

Tapijtreiniging met verbluffend resultaat

Is uw tapijt toe aan een grondige reiniging? De professionals van Bakker Schoonmaakbedrijf staan voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een professionele tapijtreiniging op maat. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.

Naast Tapijtreiniging kan Bakker Schoonmaakbedrijf u helpen met:

Schoonmaak van kantoren & scholen

Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag bij de schoonmaak van uw kantoor of school. Daarnaast kunnen ook het beheer van uw bedrijfskantine, postkamer en beplanting voor u doen. Een complete service van ons!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Vieze ramen nodigen niet uit! Met onze telescopische glasbewassing leveren wij streeploos resultaat. Zelfs tot hoogtes van 15 meter.

Bakker Schoonmaakbedrijf

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector. Heeft u een schoonmaakklus? Met onze 90 jaar ervaring en kennis leveren wij gegarandeerd een goed resultaat.