Tapijtreiniging

Bakker Schoonmaakbedrijf – Ruim 90 jaar ervaring

Een schoon tapijt dankzij Bakker Schoonmaakbedrijf

Wist u dat als u vaker uw tapijt laat reinigen, de levensduur van het tapijt wordt verlengd? Veel mensen zien tapijtreiniging niet als een investering, maar als weggegooid geld. Ze kopen liever een nieuw tapijt. Het tegendeel is waar. Door onderhoud te plegen aan het tapijt, heeft u langdurig plezier van het tapijt.

Tapijtreiniging

Vlekken kunt u niet voorkomen het tapijt. Ongelukjes, zoals het omgooien van een kopje koffie, gebeuren. Dit zijn hardnekkige vlekken die u niet zomaar uit het tapijt krijgt. Bovendien wordt een tapijt ook lelijker doordat u er gewoon op leeft. Toch wilt u een fris en schoon tapijt in huis of op kantoor/school. Een schoon tapijt nodigt uit en geeft een warm gevoel aan de ruimte. Met onze specialistische reiniging verdwijnen alle vlekken binnen no time.

Tapijtreiniging door Schoonmaakbedrijf Bakker

Wij raden u aan om ieder jaar uw tapijt te reinigen. Tussentijds kunt u kiezen voor lichte en minder diepe reiniging. Is uw tapijt toe aan reiniging? Samen met u bespreken wij welke reiniging nodig is voor het tapijt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het reiniging van tapijten? Wij voorzien u graag van alle informatie. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Andere diensten van Bakker Schoonmaakbedrijf

Schoonmaak van kantoren & scholen

Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag bij de schoonmaak van uw kantoor of school. Daarnaast kunnen ook het beheer van uw bedrijfskantine, postkamer en beplanting voor u doen. Een complete service van ons!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Telescopische Glasbewassing

Vieze ramen nodigen niet uit! Met onze telescopische glasbewassing leveren wij streeploos resultaat. Zelfs tot hoogtes van 15 meter.

Bakker Schoonmaakbedrijf

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector. Heeft u een schoonmaakklus? Met onze 90 jaar ervaring en kennis leveren wij gegarandeerd een goed resultaat.