Schoonmaak vergaderzalen Groningen

Van glasbewassing tot interieurschoonmaak!

Laat uw vergaderzaal schoonmaken door Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

De vergaderzaal is een belangrijke ruimte in het kantoor of fabriek. Hier ontvangt u uw gasten en potentiële klanten. Natuurlijk bespreekt u met uw collega’s belangrijke zaken op deze plek. Een vieze ruimte nodigt natuurlijk niet uit om klant te worden. Maar het is ook niet bevorderlijk voor uw medewerkers. Een prettig werkklimaat is schoon en opgeruimd. Dit verhoogt de productiviteit.

Welke werkzaamheden vallen onder het schoonmaken van een vergaderzaal

Een schone en opgeruimde vergaderzaal is van belang als visitekaartje, maar ook voor productiviteit. Een schoonmaakbedrijf mag geen werkzaamheden over het hoofd zien. Met Bakker Schoonmaakbedrijf bent u garant van een schone en opgeruimde vergaderzaal.

Wat moet er gebeuren in een vergaderzaal?

  • Afvalbakken legen.
  • Schoonmaak vloeren, vloerbedekking of tapijt.
  • Reiniging whiteboard en schermen.
  • Reiniging textiel en meubels.
  • Afnemen van de vergadertafels.
  • Afstoffen en reiniging lamellen en gordijnen.
  • Reinigen interieur.
  • Bijvullen eventueel van de minibar of drinkfontein.
  • Afruimen van gebruikte bekers.

Vergaderen in een schone en opgeruimde ruimte dankzij Bakker

Bakker Schoonmaakbedrijf heeft al meer dan 90 jaar ervaring in de schoonmaak. Met onze kennis en ervaring geven wij u gegarandeerd een hygiënisch en schoon resultaat. Wilt u ook de buitenkant van het pand een frisse uitstraling geven? Bekijk dan eens naar onze diensten: glasbewassing, gevelreiniging en oppervlaktebehandeling. Geen enkele klus is ons te gek!

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom houden wij onze communicatielijnen strak. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast gaan wij graag een stapje verder voor u. Zo voeren wij voor u ook gerust conciërgetaken uit, naast onze schoonmaakwerkzaamheden.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Bakker Schoonmaakbedrijf voor elke klus

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector. Geen enkele schoonmaakklus kunnen wij niet tackelen. Wij helpen u graag met de schoonmaak van kantoorpanden, maar ook fabrieken. Het maakt niet uit in welke sector u zich begeeft. Wij staan klaar voor u met onze kennis en ervaring.

Meer Informatie?

Wilt u altijd een schone en opgeruimde vergaderruimte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons.

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk