Schoonmaak scholen

Een schone leeromgeving voor elk kind

Een schone leeromgeving

Een school schoonmaken doe je niet zomaar. Denk eens alle tafeltjes, ramen en alle boeken. De schoonmaak van een school is een grote klus, maar een schone leeromgeving is zeer belangrijk. Iedereen weet het negatieve effect van rommel en viezigheid. Het vermindert de productiviteit en voelt niet prettig aan. Dit geldt voor zowel docenten, als leerlingen. Een schone leeromgeving is belangrijk en elke school moet dit ook waarborgen. Toch wordt een school intensief gebruikt en is rommel en viezigheid niet te voorkomen.

Reiniging van de vloerbedekking, afstoffen van alle lokalen en andere ruimtes, ramen wassen en natuurlijk afvalverwerking, het valt allemaal onder de werkzaamheden van schoonmaak van scholen. Het is begrijpelijk dat u dit uitbesteed aan een betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Daarnaast wilt u graag het goede voorbeeld geven aan uw leerlingen. Een rommelige omgeving nodigt uit tot meer rommel. Daarom wilt u een schone ruimte voor elk kind.

School schoonmaak door Bakker Schoonmaakbedrijf

Bakker Schoonmaakbedrijf weet het belang van een schone en fijne leeromgeving. Zowel leraren, als leerlingen hebben baat bij een schone en opgeruimde school. Wij weten met onze 90 jaar ervaring het beste resultaat af te leveren. Aan alle facetten van een schone leeromgeving is gedacht. Dankzij onze ervaring en kennis creëren wij een omgeving waar docenten graag werken, maar leerlingen graag leren.

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Schoonmaak van scholen door Bakker Schoonmaakbedrijf

Voor Bakker Schoonmaakbedrijf is geen enkele schoonmaakklus ingewikkeld. We zijn werkzaam in vele sectoren en leveren altijd vakwerk af. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw school? Dan helpen wij u graag.

We willen dat elke klant tevreden is met het resultaat. Daarom maken wij altijd duidelijke afspraken met elke klant en zetten strakke communicatielijnen uit. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wat u mag verwachten.

Bent u nieuwsgierige welke diensten wij voor u kunnen leveren? Neem vrijblijvend contact met ons op! We stellen graag met u een passend plan op of maken een vrijblijvende offerte voor u.

U kunt bij ons terecht voor deze diensten:

N

Schoonmaak fabriek

N

Telescopische glasbewassing

N

Conciërge diensten

N

Industriële schoonmaak

N

Oplevering schoonmaak

N

Schoonmaak kantoren

N

Tapijtreiniging

N

Kauwgum verwijderen

N

Papier en zeep dispensers

N

Gevelreinigen

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

Iso 9001
Stichting Normering Arbeid
Bakker Schoonmaakbedrijf AVG
Osb Keurmerk Logo