Schoonmaak van scholen

Een schone leeromgeving voor elk kind

Een schone leeromgeving

Een schone omgeving is op school enorm belangrijk. Goede hygiëne en zorgvuldig schoonmaken is daar een belangrijk onderdeel van. Maar helaas is de praktijk toch vaak anders. Veel basisscholen en middelbare scholen zijn niet schoon. Het feit dat een school lastig schoon te maken is verklaard dit ook.

De schoonmaak van een schoolomgeving doe je niet zomaar. Denk eens alle tafeltjes, ramen en boeken. Het is een enorme klus.Een schone omgeving heeft een positief effect op zowel de kinderen, als de leraar. Rommel en viezigheid vermindert de productiviteit en voelt niet prettig aan. Hoewel een schone leeromgeving belangrijk is, is het soms lastig te waarborgen. Een school wordt intensief gebruikt en rommel en viezigheid kun je niet voorkomen.

Schoonmaakwerkzaamheden in de school

Binnen een schoolgebouw zijn diverse schoonmaakwerkzaamheden:

Reiniging van de vloerbedekking/tapijt.

Afstoffen van alle lokalen en andere ruimtes.

Ramen wassen.

Afvalverwerking.

Schoonmaak toiletten.

Schoonmaak kantine.

Dit zijn slechts nog maar een deel van alle werkzaamheden.  Het is begrijpelijk dat u dit uitbesteed aan een betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Zo geeft u elke dag het juiste voorbeeld aan leerlingen. Door hen een schone omgeving aan te bieden.

School schoonmaak door Bakker Schoonmaakbedrijf

De schoonmaak van elk schoolgebouw moet secuur gebeuren. Bakker Schoonmaakbedrijf weet het belang van een schone en fijne leeromgeving. Zowel leraren, als leerlingen hebben baat bij een schone en opgeruimde school.

Al ruim 90 jaar weten wij het beste resultaat af te leveren. Aan alle facetten van een schone leeromgeving is gedacht. Dankzij onze kennis en ervaring creëren wij een omgeving waar docenten graag werken en leerlingen graag leren.

Daarnaast gaan wij graag een stapje verder. Een schone leeromgeving is natuurlijk niet compleet zonder de nodige planten. Wij verzorgen ook graag uw planten. Bovendien doen wij ook andere conciërgediensten, zoals post. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Schoonmaak van scholen door Bakker Schoonmaakbedrijf

Voor Bakker Schoonmaakbedrijf is geen enkele schoonmaakklus ingewikkeld. We zijn werkzaam in vele sectoren en leveren altijd vakwerk af. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw school? Dan helpen wij u graag.

We willen dat elke klant tevreden is met het resultaat. Daarom maken wij altijd duidelijke afspraken met elke klant en zetten strakke communicatielijnen uit. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wat u mag verwachten.

Bent u nieuwsgierige welke diensten wij voor u kunnen leveren? Neem vrijblijvend contact met ons op! We stellen graag met u een passend plan op of maken een vrijblijvende offerte voor u.

U kunt bij ons terecht voor deze diensten:

N

Schoonmaak fabriek

N

Telescopische glasbewassing

N

Conciërge diensten

N

Industriële schoonmaak

N

Oplevering schoonmaak

N

Schoonmaak kantoren

N

Tapijtreiniging

N

Kauwgum verwijderen

N

Papier en zeep dispensers

N

Gevelreinigen

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk