Schoonmaak van scholen Groningen

Een schone leeromgeving voor elk kind

Specialistische schoonmaak in uw onderwijsinstelling

Een schone en opgeruimde omgeving is enorm belangrijk binnen het onderwijs. Goede hygiëne is belangrijk voor de leerprestaties van de kinderen, maar ook voor de gezondheid van iedereen op school. Toch is dit niet gemakkelijk. Op school zijn dagelijkse honderden kinderen en veel leraren die allemaal gebruik maken van alle faciliteiten.

De schoonmaak van een schoolomgeving doe je niet zomaar. Denk eens aan alle tafeltjes, ramen en boeken. Het is een enorme klus. Een schone omgeving heeft een positief effect op zowel de kinderen, als de leraar. Rommel en viezigheid vermindert de productiviteit en voelt niet prettig aan. Hoewel een schone leeromgeving belangrijk is, is het soms lastig te waarborgen. Een school wordt intensief gebruikt en rommel of viezigheid kun je niet voorkomen.

Schoonmaakwerkzaamheden in de school

Binnen een schoolgebouw zijn diverse schoonmaakwerkzaamheden:

  • Reiniging van de vloerbedekking/tapijt.
  • Afstoffen van alle lokalen en andere ruimtes.
  • Ramen wassen.
  • Afvalverwerking.
  • Schoonmaak toiletten.
  • Schoonmaak kantine.

Dit zijn slechts nog maar een deel van alle werkzaamheden.  Het is begrijpelijk dat u dit uitbesteed aan een betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Zo geeft u elke dag het juiste voorbeeld aan leerlingen. Door hen een schone omgeving aan te bieden.

Schoonmaak van scholen door Bakker Schoonmaakbedrijf

De schoonmaak van elk schoolgebouw moet secuur gebeuren. Bakker Schoonmaakbedrijf begrijpt dat maar al te goed en weet het belang van een schone en fijne leeromgeving. Al meer dan 90 jaar leveren wij het beste resultaat. Dankzij onze kennis en ervaring creëren wij een omgeving waar leerlingen en docenten graag zijn.

Daarnaast gaan wij graag een stapje verder. Een schone leeromgeving is natuurlijk niet compleet zonder de nodige planten. Wij verzorgen ook graag uw planten. Bovendien doen wij ook andere conciërgediensten, zoals post. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Tevreden!

Wij zijn blij dat wij Bakker schoonmaakbedrijf hebben ingehuurd. Topwerk afgeleverd!

Patrick van Oosten

Patrick

Schoonmaak van scholen door Bakker Schoonmaakbedrijf

De schoonmaak van onderwijsinstellingen, zoals basisscholen en middelbare scholen is een intensieve klus. Die bestaan uit zowel dagelijkse, als periodieke klussen. Het is fijn als iemand overzicht behoudt voor u. Daarnaast is het ook fijn als iemand verstand van zaken heeft, zodat hij u precies kan helpen bij het structureren van deze grote klus. Bakker Schoonmaakbedrijf kan u helpen bij de schoonmaak van uw onderwijsinstelling met meer dan 90 jaar ervaring en kennis.

Wij begrijpen maar al te goed dat u niet zomaar een school schoonmaakt. Het bestaat uit verschillende onderdelen, die allemaal even belangrijk zijn. Daarom helpen wij u graag om dit structureren.  Wij willen niet alleen goed en hygiënisch werk afleveren, maar hechten ook waarde aan goede communicatie met u. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet, wat u kunt verwachten en ook precies weet waar u aan toe bent.

Bent u nieuwsgierige welke diensten wij voor u kunnen leveren? Neem vrijblijvend contact met ons op! We stellen graag met u een passend plan op of maken een vrijblijvende offerte voor u.

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

ISO 9001 Bureau Veritas Certification
Stichting Normering Arbeid
AVG
OSB keurmerk