Schoonmaakbedrijf Drenthe

Bakker Schoonmaakbedrijf is uw betrouwbare partner in Drenthe

Bakker Schoonmaakbedrijf ook in Drenthe!

Op zoek naar een betrouwbaar en goed schoonmaakbedrijf in Drenthe? Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met elke klus!

Ons schoonmaakbedrijf is een familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring in de schoonmaak. Van oorsprong zijn wij gevestigd in Groningen, maar we zijn ook actief in Drenthe. Deze jarenlange ervaring geeft u de garantie voor het beste resultaat. En dat mag u ook ten alle tijde van ons verwachten. Onze jarenlange ervaring en kennis zetten wij graag voor u in.

Door de jaren heen wij ons ontwikkelt in verschillende specialistische schoonmaakdiensten, zoals:

Voor alle diensten geldt dat u goed, verantwoord en hygiënisch resultaat mag verwachten. Maar daar houdt het niet op. We houden graag onze communicatielijnen strak. Daarom maken wij duidelijke afspraken vooraf en houden wij u altijd op de hoogte van de werkzaamheden. Zo staat niemand voor verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien denken wij graag met u mee. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor kantoorschoonmaak, bieden wij altijd onze conciërgediensten aan. Hiermee bieden wij u een compleet plaatje.

Bakker Schoonmaakbedrijf voor elke sector in Drenthe

Wij staan klaar voor elke sector. Van particuliere schoonmaakdiensten, zoals interieurverzorging tot aan de schoonmaak van een fabriek. Onze specialistische kennis helpt u altijd naar het beste resultaat.

Diensten schoonmaakbedrijf Bakker in Drenthe

Welke schoonmaakdienst u ook zoekt in Drenthe wij helpen u graag met het beste resultaat. U mag vertrouwen op onze kennis, ervaring, strakke communicatie en bovendien dat wij graag een stap extra zetten voor u. Lees hier meer over onze diverse diensten:

 

 

Schoonmaak van kantoren & scholen in Drenthe

Een schoon kantoor en lokaal is aangenaam en bevorderlijk voor de werksfeer. Bakker Schoonmaakbedrijf zorgt voor een schone omgeving om in te werken, maar wij kunnen ook zorgen voor het beheer van uw bedrijfskantine, postkamer en de beplanting. Wij leveren u graag een complete service, ook in Drenthe!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Industriële schoonmaak in Drenthe

Naast onze schoonmaak werkzaamheden op kantoren en scholen kunt u bij Bakker Schoonmaakbedrijf ook terecht voor industriële schoonmaak. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij ook elke fabriek te reinigen van top tot teen. Met onze technieken weten wij zeker goed werk af te leveren.

Bakker Schoonmaakbedrijf

Tapijtreiniging in Drenthe

Een vies tapijt nodigt niet uit en vervanging is niet altijd een optie. Regelmatig uw tapijt reinigen is geen verkwistende uitgavenpost, maar zorgt er juist voor dat uw tapijt langer mee gaat. Het voorkomt zelfs slijtage. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met tapijt reiniging. Wij houden uw tapijt netjes en schoon!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Telescopische Glasbewassing in Drenthe

Een pand met vieze ramen nodigt niet uit. Toch zien wij dit vaak. Het reinigen van ruiten is een zware klus en wordt vaak niet goed uitgevoerd. Bakker Schoonmaakbedrijf kan met onze professionele telescopische glasbewassing zorgen voor schone en frisse ramen in het pand. Met deze moderne techniek van glasbewassing komen wij op alle moeilijke en onbereikbare plekken. Met opdroging van het omose water worden de ramen schoon en droog zonder vlekken! Met onze telescopische glasbewassing komen wij vanaf grond tot 15 meter in de hoogte. Geen enkel pand is ons te klein!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakdiensten in Drenthe

Naast deze diensten kunt u bij ons ook terecht voor: conciërge diensten, oplevering schoonmaak, kauwgum verwijderen en gevelreiniging.

Meer informatie?

Heeft u een schoonmaakklus voor ons in Drenthe en wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of weten hoe wij u kunnen helpen? Wij komen graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.