Schoonmaakbedrijf Drenthe

Bakker Schoonmaakbedrijf is uw partner voor schoonmaakdiensten.

Bakker Schoonmaakbedrijf, ook in Drenthe!

Bakker Schoonmaakbedrijf is een familiebedrijf met 90 jaar ervaring in de schoonmaak. We zijn gevestigd in Groningen, maar zijn ook actief in Drenthe. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Drenthe? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

U mag van ons meer verwachten dan alleen schoonmaken. Doordat wij al jarenlang actief zijn, hebben wij alle kennis en specialisme om elke klus te klaren voor u. We hebben ons ontwikkeld in verschillende specialistische schoonmaakdiensten, zoals telescopische glasbewassing en gevelonderhoud. Geen enkele schoonmaakklus is ons te groot of te gek! Schoonmaakbedrijf Bakker levert snel, schoon, hygiënisch en verantwoord vakwerk af.

Bakker Schoonmaakbedrijf houdt niet alleen van het afleveren van goed vakwerk, ook houden wij graag de communicatielijnen strak. Op deze manier staat niemand voor verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent!

Bakker Schoonmaakbedrijf voor elke sector in Drenthe

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij ons gespecialiseerd in vele schoonmaakdiensten. Wij kunnen vrijwel elke sector hulp bieden op het gebied van schoonmaak. Lees hier onder meer over de verscheidene diensten die wij aanbieden.

Schoonmaak van kantoren & scholen in Drenthe

Een schoon kantoor en lokaal is aangenaam en bevorderlijk voor de werksfeer. Bakker Schoonmaakbedrijf zorgt voor een schone omgeving om in te werken, maar wij kunnen ook zorgen voor het beheer van uw bedrijfskantine, postkamer en de beplanting. Wij leveren u graag een complete service, ook in Drenthe!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Industriële schoonmaak in Drenthe

Naast onze schoonmaak werkzaamheden op kantoren en scholen kunt u bij Bakker Schoonmaakbedrijf ook terecht voor industriële schoonmaak. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij ook elke fabriek te reinigen van top tot teen. Met onze technieken weten wij zeker goed werk af te leveren.

Bakker Schoonmaakbedrijf

Tapijtreiniging in Drenthe

Een vies tapijt nodigt niet uit en vervanging is niet altijd een optie. Regelmatig uw tapijt reinigen is geen verkwistende uitgavenpost, maar zorgt er juist voor dat uw tapijt langer mee gaat. Het voorkomt zelfs slijtage. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met tapijt reiniging. Wij houden uw tapijt netjes en schoon!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Telescopische Glasbewassing in Drenthe

Een pand met vieze ramen nodigt niet uit. Toch zien wij dit vaak. Het reinigen van ruiten is een zware klus en wordt vaak niet goed uitgevoerd. Bakker Schoonmaakbedrijf kan met onze professionele telescopische glasbewassing zorgen voor schone en frisse ramen in het pand. Met deze moderne techniek van glasbewassing komen wij op alle moeilijke en onbereikbare plekken. Met opdroging van het omose water worden de ramen schoon en droog zonder vlekken! Met onze telescopische glasbewassing komen wij vanaf grond tot 15 meter in de hoogte. Geen enkel pand is ons te klein!

Bakker Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakdiensten in Drenthe

Naast deze diensten kunt u bij ons ook terecht voor: conciërge diensten, oplevering schoonmaak, kauwgum verwijderen en gevelreiniging.

Meer informatie?

Heeft u een schoonmaakklus voor ons in Drenthe en wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of weten hoe wij u kunnen helpen? Wij komen graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.